Caroline Krul Coaching & Interimmanagement

gespecialiseerd in de loopbaanbegeleiding 

Drs. Caroline Krul RL (Delft, 1960) studeerde Sociologie van Onderwijs & Cultuur aan de Erasmus Universiteit (1992). Als HR & Corporate Communicatie Manager werkt zij in het bedrijfsleven, bij de overheid, in Nederland en de USA. In 2011 richt ze Caroline Krul Coaching & Interim management op. Ze werkt met een brede doelgroep aan clienten, maar is specialist in het begeleiden van 45+. 

Caroline woont in Leiderdorp, haar werkgebied vooral de Randstad, maar ze heeft clienten vanuit Groningen t/m Limburg . Ze is CMI-gecertificeerd en Noloc-geregistreerd (sinds 1/1/2021 gefuseerd). Tevens auteur, mentor, spreker, trainer en incidenteel Interimmanager. Haar aanpak kan gekarakteriseerd worden als directief, behavioristisch, doel- en progressiegericht.

“45plus werkzoekenden kansloos?”

Directief

Als coach zet ik al mijn kennis/kunde en ervaring om - van buitenaf -  clienten te ondersteunen bij het formuleren en bereiken van hun loopbaan doelen. Naast het stellen van vragen, zal ik dus ook geregeld adviezen geven. Zie ook progressiegericht.

Behavioristisch

De focus van mijn coaching ligt op concreet gedrag en praktische veranderingen. Indien nodig wordt er een uitstapje gemaakt naar (familie-)achtergronden, drijfveren, motieven o.d. maar deze coaching zoekt geen verandering van de persoonlijkheid. Zo nodig vindt verwijzing naar een psychotherapeut plaats.

Doelgericht

Ik werk graag met het zogenaamde Grow-model. Via het vaststellen van doelen (goals),  onderzoeken van de situatie (reality), verkennen van mogelijkheden (options) en opstellen van een actieplan (will) worden loopbaanwensen overzichtelijk. 

Progressiegericht

Ontwikkeling is essentieel voor mensen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Als progressiegerichte coach, help ik clienten om zelfgekozen doelen te bereiken met behulp van adviezen, kennis en vaardigheden die ik hen ter beschikking stel.

Ambassadeur 'Nationale Werkbezoek Dag'
Jurylid CV van
de maand

“Dinsdag ga ik beginnen als medewerker Facturatie, heel spannend,
ben benieuwd”. 

Marlous

Administratief Medewerker

“Ik heb een nieuwe baan in facturatie, officemanagement en het bewaken/beschrijven van procedures, eigenlijk al de aspecten waar wij het ook over hadden”.

Hans

Medewerker Facturatie

“Na 6 weken solliciteren een nieuwe job als Office Coördinatrice, superblij mee, door de bewustwording die je me bijbracht heb ik mijzelf goed kunnen pitchen”.

Marisa

Officemanager